Сандвич Перигор
30 Apr

Сандвич Перигор

Публикувано от: Rostislav Прочетено: 137 Коментари: 0

Сандвич Перигор

Необходими продукти:

2 филии селски хляб

50g краве масло с черен трюфел

2 бр. яйца

Пресен спанак

Пресен черен трюфел

Яйцата се запържват на силен огън за да останат рохки. Филиите селски хляб се препичат на скара и след това се намазват обилно с трюфел масло. Яйцата се поставят на намазаните филии и се нарязва черният трюфел. 


Related products

Пресни черни летни трюфели А-качество Пресни черни летни трюфели А-качество Извън сезон
Пресни черни летни трюфели А-качество
0.00лв. Ex Tax: 0.00лв.

А-качество пресни черни летни трюфели Tuber Aestivum vitt., включват трюфели с правилна форма, тегло между 15 грама и 200 грама /над 3 см в диаметър/, може да има счупени, нарязани и надраскване трюфели максимум 30%Други имена: Tuber Aestivum vitt., Scorzone, трюфел от Saint-Jean, черен летен трюфелСезон: от Май до СептемвриСъхранение: хладилник при +2°CСрок на годност при оптимално съхранение: 14-20 дни...

Извън сезон
Пресни черни летни трюфели Екстра качество Пресни черни летни трюфели Екстра качество Извън сезон
Пресни черни летни трюфели Екстра качество
0.00лв. Ex Tax: 0.00лв.

Екстра качество пресни черни летни трюфели, Tuber Aestivum vitt. включват трюфели с правилна форма, цели, тегло между 20 и 300 грама / над 4 см в диаметър / без счупени, нарязани или надраскали трюфелиДруги имена: черен трюфел, Scorzone, трюфел от Saint-Jean, черен летен трюфелСезон: Март-СептемвриСъхранение: хладилник при +2°CСрок на годност при оптимално съхранение: 14-20 дни..

Извън сезон
Пресни черни зимни трюфели Melanosporum Екстра-качество Пресни черни зимни трюфели Melanosporum Екстра-качество Извън сезон
Пресни черни зимни трюфели Melanosporum Екстра-качество
0.00лв. Ex Tax: 0.00лв.

Екстра-клас пресни черни Перигорд трюфели, Tuber Melanoposrum vitt., включва трюфел с тегло между 20 и 100 грама, с обла форма, диаметър над 4см, без наранявания и драскотиниСилно ароматен и изключително вкусен е това, което го поставя на най-високото място в световната кулинарияДруги имена: трюфел от Norcia, черен трюфел, френски трюфел, Périgord трюфелСезон: Ноември-МартСъхранение: хладилник при +2°CУстойчивост с оптимално съхранение 14-21 дни..

Извън сезон

Напиши коментар

Блог категории