Доставка и срокове

Добре дошли в www.truffles.bg 


Ние ще Ви доставим висококачествени храни от световна гурме кухня.  


Политика за Доставка


Поради изисквания за температурен режим на съхранение на някой от нашите продукти, всички Поръчки се изпращат чрез Еконт Експрес, Спиди, DPD, DHL, TNT със срок на доставка 24/48 часа. Храните за който е необходим контролиран температурен режим ще бъде опаковани в специални хладилни кутии, поддържащи определена температура по време на транспортиране. 


Ние предлагаме икономични цени за доставка чрез сухопътен транспорт до почти всички Европейски страни.


Важно: Сухопътния транспорт има срок за доставка между 7 и 21 работни дни. Той е подходящ за транспортиране на храни с голям срок на годност./консервирани храни/. Не е подходящ за транспортиране на пресни и замразени трюфели. 


Ние предоставяме избор на клиента по отношение на вида транспорт. Клиента избира и носи отговорност за евентуални проблеми поради големия срок на доставка при избор на сухопътен транспорт, особенно касаещи се за пресни и замразени хранителни продукти.Как се изчислява цената за доставката?


Цената за доставка се изчислява въз основа на действащата тарифа на съответната куриерска фирма на база тегло на пратката. Стойността на доставката се заплаща от клиента на куриерската фирма.

 

Заплащане на поръчката?


Вие ще можете да заплатите направената поръчка чрез услугата наложен платеж на куриера или по банков път. 


Кога поръчката ми ще се достави?


www.truffles.bg обработва всички поръчки за следващия ден, поръчка направена от Понеделник до Четвъртък, ще бъде доставена на следващия работен ден, без официални празници. Поръчка направена Петък, Събота и Неделя ще бъдете изпратена в понеделник.


Доставка за следващия ден е на разположение за поръчки, направени онлайн до 15 часа.


Как се доставя поръчката ?


След като получим Вашата поръчка, ние внимателно я опаковаме и подготвяме за доставка ако е нужно използваме  специални транспортни кутии за да се гарантира необходимия температурен режим.Информация за проследяване


Номера за проследяване на информацията и движението на Вашата поръчка ще бъде изпратен по електронната поща на имейл адреса, който сте дали в поръчката си.


Телефон: +359 888 284 092 (от понеделник до петък от 11:00 до 17:00)  или Email: info@truffles.bg, между 11:00 ч. и 17:00 ч., за да разберете за статуса на Вашата поръчка.