Омлет с трюфел

13
com_content.article
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Омлет с трюфел5.00 от 50 от общо 2 гласували.


Truffle-omeletteОмлет с трюфел: Разбиват се 3 яйца, добавя се 1 щипка пипер (без сол), може да се добави малко вода или сметана на вкус:

* Вариант I: Добавяне на парчета, белени или черни трюфели напоени в ракия веднага няколко минутки след като сме загряли омлета.

* Вариант II: Добавяне 5 минути преди края на готвенето нарязан на филийки бял трюфел. Преди да се сервират се оставят няколко минути на изключен котлон.

* Вариант III: Добавяне на трюфела в последните 30 секунди на готвенето, при изключен котлон.

Гарнира се според сезона.